Blocul National Sindical initiaza o achiziţie prin procedura ACHIZITIE DIRECTA – in vederea prestarii serviciilor de mentenanta echipamente IT.

Perioada de prestare a serviciilor: de la semnarea contractului – 1 an, cu posibilitatea ulterioara de prelungire.

Oferta va cuprinde urmatoarele formulare:

- Scrisoare de inaintare

- Propunerea tehnico- financiara

- CV-urile persoanelor ce vor alocate contractului, precum și documente care să dovedească: studii superioare tehnice în domeniul IT, experiență similară minim 5 ani

- dovezi ale experientei similare, inclusiv dovada existentei unei valori medii lunare a cifrei de afaceri in ultimul an, pentru astfel de contracte de minim 10.000 lei.

Criteriile de selectie a ofertelor:

  • Experiență similară a firmei – 35%

  • Calificarea personalului – 25%

  • Pretul ofertat – 40%.

Ofertele pot fi depuse la sediul achizitorului sau pe email la adresele din documentatie pana in data de 04.09.2015, ora 14.00.

Perioada estimata a contractului – 1 an.

Valoarea estimata a contractului – 2.000 lei luna (TVA inclus).

Detaliile solicitate pentru oferte, criteriile de selectie a ofertelor, caietul de sarcini precum si alte detalii sunt disponibile la sediul achizitorului din Str.Turturelelor, nr.11A, et.3, sector 3, Bucuresti, precum si anexate aici.

Date de contact ale achizitorului: Telefon 021.3162798, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.