INVITAȚIE DE PRESĂ - Dezbatere regională la Timișoara, organizată de BNS

Blocul Național Sindical organizează marți, 4 aprilie 2023, la Timișoara, o dezbatere având ca temă inovarea în formarea profesională, dar și în comunicarea organizațională a partenerilor sociali.

Evenimentul are loc în sala festivă a Casei Sindicatelor Timișoara (Dr. Liviu Gabor, nr.4, Timișoara) în prezența domnului Dumitru COSTIN, președinte al Blocului Național Sindical. 

Reprezentanții presei sunt invitați să participe la conferinței dedicată lansării ghidului de promovare a formării profesionale, în intervalul 10:00-11:00. 

Formarea profesională reprezintă unul dintre cei mai importanți factori de dezvoltare, fiind permanent supusă schimbării si inovării. Tocmai de aceea, BNS a realizat pe parcursul ultimului an o evaluare a celor mai inovative metode și procese de formare, sintetizând totul într-un ghid de promovare a formării profesionale. Ghidul reprezintă un mijloc de comunicare a unor modele de bune practici privind învățarea pe tot parcursul vieții, respectiv formarea profesională continuă, între partenerii acestui proces: lucrătorii, prin reprezentanții lor, angajatori și furnizorii de formare profesională, capacitatea de intervenție a acestora fiind astfel întărită, concomitent cu stimularea participării adulților la formare profesională.

Departamentul de comunicare