APEL AL PREȘEDINTELUI BLOCULUI NAȚIONAL SINDICAL, DUMITRU COSTIN, CĂTRE TOȚI LIDERII DE FEDERAȚII ȘI SINDICATE AFILIATE

Domnul Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical face un apel către toți liderii de federații și sindicate afiliate confederației BNS să transmită, în regim de urgență, observațiile cu privire la proiectul de Ordonanță de urgență privind unele măsuri fiscal bugetare în domeniul cheltuielilor publice, descentralizarea serviciilor publice, disciplină economico-financiară, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Președintele BNS, DUMITRU COSTIN: ,,Vă rog să comunicați care sunt problemele și situațiile pe care le va genera acest proiect de ordonanță de urgență imediat ce va fi adoptat de Guvern în instituțiile, în întreprinderile cu capital de stat sau privat, în companiile de stat, în regiile autonome și alte forme juridice în care lucrați. Vă rog să citiți propunerile Guvernului și, acolo unde considerați că pot apărea probleme, să le semnalați. Propuneți amendamente, soluții alternative și, desigur, justificări. Vă mai rog, pe această cale, să rețineți că o mână de oameni de la centrul BNS nu poate să evalueze toate implicațiile și să cunoască toate efectele acestui proiect de ordonanță. Am nevoie de implicarea dumneavoastră în aceste momente!”

Toate observațiile trebuie transmise la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 document-2023-08-2-26437572-0-proiect-ordonanta-reducere-cheltuieli-bugetare_1.pdf