Featured

BNS investește în formarea profesională a propriilor activiști sindicali

Blocul Național Sindical a lansat ieri, 13.02.2022, cursul „Tehnici și abilități de comunicare, recrutare și negocieri colective”, curs organizat în cadrul proiectului „Investiții în competențe, o șansă pentru creșterea calității ocupării”, proiect cofinanțat din Fondul Social European.

 Cursul se înscrie în strategia confederației de consolidare a organizațiilor sindicale membre și de îmbunătățire a dialogului social la nivel de unitate, sectorial și național.

28 de activiști sindicali s-au înscris la acest curs și au început procesul de formare ce se va întinde pe durata a două săptămâni.

2 formatori cu experiență vastă în negocieri colective îi asistă pe cursanți în asimilarea competențelor specifice procesului de negociere colectivă.

În cadrul cursului, pe lângă însușirea competențelor aprofundate de comunicare, recrutare și negociere colectivă, participanții sunt implicați în activități de tip schimb de experiență și de bune practici, extrem de utile pentru cei cu mai puțină experiență în acest domeniu.

 

Având în vedere cererile de înscriere deja primite pentru acest curs, în perioada următoare încă cel puțin două astfel de grupe vor fi organizate, perioadele de derulare vor fi anunțate pe platforma de comunicare BNS.